Some roms not working in Uzem

The Uzebox now have a fully functional emulator! Download and discuss it here.
User avatar
uze6666
Site Admin
Posts: 4487
Joined: Tue Aug 12, 2008 9:13 pm
Location: Montreal, Canada
Contact:

Re: Some roms not working in Uzem

Post by uze6666 » Wed Jun 13, 2012 12:09 am

Hmmm, while working on the kernel upgrade, I used a new interrupt vector to optimize video
Sync. It wasn't supported by the emulator and had to implement it. Now it's hard to say if
I screwed the emulator or the kernel, but indeed something seems broken. Are you using the very
latest uzem sources from the trunk (v1.15)? I assume so or otherwise no games at all would work. Have
You tested the games you compiled on the real hardware?

User avatar
garretraziel
Posts: 12
Joined: Sun May 27, 2012 8:09 pm

Re: Some roms not working in Uzem

Post by garretraziel » Wed Jun 13, 2012 7:32 am

I checkouted trunk with svn a I'm compilling uzem from this.

Tommorow I will borrow the programmer, so I will be able to test it then.

It's hard to say, because I'm the only one to have these problems. Perhaps it's caused by some "new gcc optimalizations", Archlinux has very bleeding-edge software (I have GCC 4.7.0). I'll try to compare settings of avr-gcc that is in AVR studio and my avr-gcc.

User avatar
alda
Posts: 1
Joined: Sun Aug 26, 2012 6:29 pm

Re: Some roms not working in Uzem

Post by alda » Sun Aug 26, 2012 7:21 pm

Hi guys!
Today I found out how to run that naugty roms in uzem emulator on Linux.
Workaround is simple. Call srand function in you code!
Happy hacking.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest