Now my ISP works, but no video signal

What is a Uzebox? How can I get one? Check here!
User avatar
D3thAdd3r
Posts: 2317
Joined: Wed Apr 29, 2009 10:00 am
Location: Minneapolis, United States

Re: Now my ISP works, but no video signal

Post by D3thAdd3r » Sat Mar 29, 2014 4:25 am

Always some good fellows around here that can figure damn near anything out. Nice to see another Uzebox come to life, and your journey probably makes it just a tad sweeter-congrats

User avatar
uze6666
Site Admin
Posts: 4348
Joined: Tue Aug 12, 2008 9:13 pm
Location: Montreal, Canada
Contact:

Re: Now my ISP works, but no video signal

Post by uze6666 » Sat Mar 29, 2014 6:24 pm

john101 wrote:
After reworking the solder, 99.9% of the time it solves the problem and video comes back.
Thanks, UZE6666, it works!
After check it again, and resold some pin, everything is OK!
I just start to learn sold (when as a university student,I do not think it is important) , cold sold is hard to check ! Even using multimeter find it is not easy (I guess when check it, some pressure make it connected).
Thank you very much! By this process, I have learned something about fuze setting about ATMEL644 , and just start to learn how Uzebox works in order to generate the color bar. 10 years ago, I know something about ATMEL 8031, I found the micro controller has become very powerful and so more interesting.
colorbar.jpg
:mrgreen: Very happy to hear that. We keep a log of all homemade Uzebox version in the wiki so that others can see then can do it too!. Please post some picture of your board and I'll add it there.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest